Opdrachtgevers

De oplossing die werkt!

Op zoek naar gekwalificeerd en gemotiveerd personeel? Wij zorgen voor een flexibele oplossing door het inzetten van personeel dat aan uw eisen voldoet. En we ontzorgen u op alle aspecten.

Flexibele snelheid

Op de juiste momenten bewegen wij met u mee om u optimaal van dienst te kunnen zijn. We denken met u mee en kijken een stap vooruit. Met onze technologie, praktijkervaring en vakkennis zijn we op ieder vraagstuk voorbereid. Snel schakelen in onverwachte situaties, daar zijn wij sterk in!

Advies op maat

Wij kennen de wereld van uitzenden als geen ander. We zetten onze vakkennis in om een advies op maat te geven. Onze accountmanagers vertalen dit advies samen met onze recruiters naar de juiste match tussen uw vraag en onze flexwerkers. Onze planners, coördinatoren en casemanagers zorgen voor de complete begeleiding van uw personeel.

Breed inzetbaar

Al meer dan 20 jaar bemiddelen wij in passend personeel binnen de branches AGF, logistiek, distributie, vleeswaren, gemaksvoeding, zoetwaren, tuinbouw en groothandel voor bloemen en planten.

Dagelijks zijn via ons ruim 2500 flexwerkers aan de slag.

Wij ontzorgen

Vanaf uw aanvraag voor personeel tot aan begeleiding van medewerkers op de werkvloer, wij ontzorgen u in het gehele traject. We verzorgen de werving en selectie, waarbij we kandidaten zorgvuldig screenen. We regelen de onboarding en begeleiding van de nieuwe medewerker. We zetten onze marketingafdeling in om een goede promotievideo van de werkzaamheden bij uw organisatie te maken, zodat de kandidaat precies weet wat hij of zij kan verwachten.

Gedurende de inzet van onze flexwerkers heeft u geregeld contact met onze collega's of een door u aangestelde coördinator. Als dat nodig is, zetten we collega's met specifieke vakkennis in, zoals casemanagers voor alle vraagstukken rondom ziekte en verzuim. Zo bouwen we aan een langdurige relatie met u en onze flexwerkers.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Voor alles is er een oplossing en wij denken graag met u mee! Neem contact met ons op, onze collega's helpen u graag verder.

Onze certificaten

NBBU
PayOK
SNA
SNF
SBB Leerbedrijf

Een selectie van onze opdrachtgevers