Werknemers

Wat voor werk zoek je?

Vind werk

Aan de slag

Jij zoekt werk, wij leveren de oplossing. Wij vinden de perfecte match tussen jou en onze opdrachtgevers. We hebben allerlei functies op verschillende niveaus voor je klaar staan en er is altijd iets dat bij jou past!

Wekelijkse salarisbetaling

Bij ons hoef je niet te wachten tot het einde van de maand. Wij betalen iedere week je salaris uit over de uren die je de week ervoor hebt gewerkt. Als je een Nederlandse bankrekening hebt, staat je salaris voor het weekend op je rekening.

Huisvesting

Het vinden van huisvesting in Nederland is een uitdaging. Daar helpen we je graag bij. Wij hebben eigen accommodaties in Rotterdam, Vlaardingen, Hoogvliet, 's-Gravenzande, Honselersdijk en Ter Aar. Onze huisvesting is SNF-gecertificeerd. Dit betekent dat onze huisvesting van alle gemakken voorzien is en aan alle wettelijke eisen voldoet.

Vervoer

Heb je geen eigen vervoer? Geen probleem! Woon-werkverkeer regelen wij. Woon je dicht bij je werk, dan stellen we een fiets beschikbaar. Voor de langere afstanden hebben we bedrijfsauto's, waarin je samen met collega's naar het werk rijdt. Als je in bezit bent van een rijbewijs B, kun je ook meewerkend chauffeur en word je extra beloond!

Binnen 48 uur aan het werk

Schrijf je in of stuur ons je CV. Onze recruiters nemen telefonisch contact met je op in de taal die jij beheerst. Wij spreken Nederlands, Engels, Pools, Bulgaars en Oekraïens. Als de kennismaking wederzijds positief is, plannen we een vervolggesprek bij ons op kantoor of via videobellen. We maken de juiste match tussen jou en onze opdrachtgevers en nodigen je uit voor een groepspresentatie. Je krijgt dan alle informatie die je nodig hebt om aan de slag te gaan. Als het nodig is voor de functie, doe we een referentiecheck op je werkgeschiedenis en nemen we kennistesten af. Bij ons kun je binnen 48 uur na het eerste contact met ons al aan het werk zijn!

Direct op zoek naar werk? Bij ons kun je binnen 48 uur aan de slag!

Huisvesting

Onze huisvesting voldoet altijd aan de laatste eisen en is voorzien van alle gemakken. Je woonruimte is volledig ingericht, inclusief eetgerei en schoonmaakspullen. De prijs is inclusief gas, water, licht en WiFi. Er zijn coördinatoren in dienst, die de veiligheid en hygiëne waarborgen en al je vragen kunnen beantwoorden.

Vervoer

Onze bedrijfsauto's halen je dichtbij huis op bij een van onze opstaplocaties, tegelijk met andere collega's. Hierdoor hoef je minder lang te wachten. Heb je een rijbewijs, dan kun je ook zelf chauffeur worden en met collega's naar het werk rijden. Als je dichtbij je werk woont, krijg je van ons een fiets te leen. Zo blijf je lekker in beweging!

  • Whenever I have a question, the people from Solutions are flexible and always willing to help me.

    • Alexandru
  • Dutch people are really nice. I was scared to go to The Netherlands at first, but everyone speaks English and all the documents are very clear. I recommend to go with the flow!

    • Andrea

Veelgestelde vragen

Wat voor huisvesting bieden jullie aan?

Wij bieden verschillende soorten accommodaties aan: kamers, bungalows of appartementen. Alle accommodaties zijn SNF-gecertificeerd. Dit garandeert dat de huisvesting van alle gemakken voorzien is en aan alle wettelijke eisen voldoet. We hebben huisvesting in onder andere Ter Aar, ‘s-Gravenzande, Honselersdijk, Rotterdam, Vlaardingen en Hoogvliet.

Wat voor werk bieden jullie aan?

Er is altijd iets dat bij jou past; wij vinden de perfecte match. Onze opdrachtgevers zijn werkzaam in verschillende branches. De meeste organisaties bevinden zich in de logistieke en AGF-sector. Wij bieden voornamelijk banen aan als productiemedewerker, machine operator, heftruckchauffeur, EPT-chauffeur, tafel-/bandleider, teeltmedewerker en orderpicker.

Welke uurlonen bieden jullie aan?

Het uurloon is afhankelijk van de CAO van de opdrachtgever waar je werkzaam bent. Indien de opdrachtgever geen CAO heeft, is de opdrachtgever verplicht het minimumloon te betalen voor mensen van 21 jaar of ouder. Dat is € 13,27 bruto per uur (op basis van een 40-urige werkweek).

Hoeveel uur per week wordt er werk gegarandeerd?

Bijna al onze functies zijn fulltime beschikbaar (40 uur per week). Onze opdrachtgevers streven ernaar om minimaal 32 uur werk per week te garanderen. Heeft jouw opdrachtgever minder werk dan 40 uur ter beschikking en wil je meer werken? Dan kijken we of je de overige uren bij een andere opdrachtgever aan de slag kunt.

Garanderen wij vervoer?

Ja, er is altijd vervoer voor je beschikbaar. Je kunt gebruik maken van ons fietsenplan of onze transportservice. De transportservice werkt met opstaplocaties dicht bij je huis. Als je een rijbewijs B hebt, is het ook mogelijk om samen met collega’s in een van onze bedrijfsauto’s naar het werk te rijden.

Is het spreken van een bepaalde taal vereist?

Wij hebben veel functies beschikbaar waarvoor geen bepaalde taal vereist is. Bij deze opdrachtgevers werken altijd meertalige coördinatoren of een meertalige leidinggevende. De huis- en hygiëneregels zijn in diverse talen beschikbaar. Voor sommige functies en bij sommige opdrachtgevers is het wel van belang dat je minimaal in het Engels (of soms in het Nederlands) kunt communiceren (spreken en lezen).

Wanneer wordt mijn loon uitbetaald?

Wij betalen wekelijks je loon uit, tenzij iets anders is afgesproken. Wij leveren de gewerkte uren op donderdagochtend bij de bank aan. Bij een Nederlandse bankrekening, krijg je je salaris dezelfde dag gestort. Bij een buitenlandse bankrekening is dit een dag later.

Dus: start je in week 5 met werken, dan ontvang je bij een buitenlandse bankrekening in week 6 uiterlijk op vrijdag het salaris.

Je loonstrook wordt wekelijks of per vier weken per mail toegestuurd.

Onze opdrachtgevers