Waar wij voor staan

Wij zijn meer dan alleen een uitzendbureau

Onze visie

Wanneer wij naar de toekomst kijken, dan zien we een wereld waarin flexwerk veel meer betekent dan ’tijdelijk’. Omdat flexwerk in onze ogen symbool staat voor kansen, groei en relaties die een leven lang meegaan.

Onze missie

Deze wereld willen we realiseren, door grenzen weg te nemen voor iedereen die zich wil ontwikkelen. Dat doen we door omstandigheden te scheppen waarin mensen zich zorgeloos, veilig, thuis en gewaardeerd voelen.

Onze kernwaarden

Kernwaarden zijn 'drijvers van gedrag' en vertalen onze bedrijfscultuur. Het zijn pijlers die richting geven aan ons gedrag en hoe we omgaan met zowel onze flexwerkers als opdrachtgevers en leveranciers. De kernwaarden helpen ons keuzes te maken die bijdragen aan het realiseren van onze missie.

  • Vertrouw op betrouwbaar
  • Waardeer meer
  • Help harder
  • Investeer in samen
  • Regel het vooruit
  • Geniet van groei

Geschiedenis

Onze trotse founder Sezer Duygulu werkte toen hij jong was wekelijks op de markt in Den Haag, op zoek naar betere tijden. Al snel ging hij als heftruckchauffeur aan de slag voor een productiebedrijf. Daar zag hij dat zijn werkgever steeds weer in de problemen kwam door een tekort aan personeel. Sezer is hierbij gaan helpen en dat doet hij nog steeds. Met de laatste centen van zijn moeder stapte hij in 2002 naar de Kamer van Koophandel en richtte het bedrijf 'Solutions Uitzendbureau' op.

Waar Solutions Uitzendbureau ooit begon met drie medewerkers in een kantoor van amper 30 vierkante meter, is de organisatie ondertussen uitgegroeid naar een groot pand in De Lier met meer dan 70 medewerkers. Door het opzetten van meerdere (specialistische) afdelingen en het aanstellen van de juiste managers, probeert Solutions haar klanten op alle mogelijke manieren te ontzorgen. In 2015 is de vestiging van Solutions in Middenmeer geopend om onze klanten in het noorden van het land nog beter te kunnen bedienen.

Veel meer dan 'tijdelijk'

Ons werk bestaat uit en gaat over de ontwikkeling van mensen. Daar past het woord 'tijdelijk' wat ons betreft niet bij. Onze flexwerkers en onze klanten zijn namelijk, net als wij, op zoek naar waarde die veel langduriger is. Naar groei, stabiliteit, ontwikkeling en succes die een leven lang mee gaan.

Door met deze bril naar ons werk te kijken, zien we nóg duidelijker wie we willen zijn en hoe we ons willen gedragen. Vandaar dat alle keuzes die wij maken erop gericht zijn om te bouwen aan relaties die voor altijd zijn. We zijn menselijk, oprecht betrokken en tonen aandacht en waardering voor onze omgeving.

Zo investeren we in groei en ontwikkeling waar onze flexwerkers, onze klanten en wijzelf een leven lang plezier van hebben.

2584
Flexwerkers
184
Wekelijkse vacatures
80 +
Klanten
300 +
Auto's

Onze certificaten

NBBU
PayOK
SNA
SNF
SBB Leerbedrijf

Onze opdrachtgevers

Ontmoet ons team

Wij hebben ruim 70 medewerkers die 24/7 klaar staan om zowel onze klanten als onze flexwerkers te bedienen.

Ontmoet het hele team

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op en we kijken samen met u wat we voor uw organisatie kunnen betekenen.

Wij zijn trotse partner van