Interne vacatures

Recruitment Manager

Vind jij recruitment een vak en coach jij anderen hier graag in? Lees dan verder!

Functie omschrijving
Voor op onze hoofdvestiging in de Lier zoeken wij een recruitment manager die ons team van recruiters aanstuurt. Je team bestaat uit drie Poolse recruiters (waarvan één lead recruiter) en twee Bulgaarse recruiters.

Als bedrijf zijn wij de laatste jaren flink gegroeid, en wij zijn niet van plan om daarmee te stoppen. Tegelijkertijd willen we tijd besteden aan professionalisering en hebben wij deze nieuwe functie in het leven geroepen: iemand die ons recruitment team verder kan ontwikkelen, coachen en mede wilt bepalen welke processen en programma’s we (nog meer) inzetten.

De recruiters houden zich bezig met een groot aantal vacatures. Dit zijn functies zoals productiemedewerker tot wat hogere functies zoals tafelleider. Vanuit deze recruitment afdeling wordt geworven voor al onze klanten. De andere afdelingen waar recruitment mee samenwerkt zijn voornamelijk Huisvesting en Planning maar we hebben ook de afdelingen Transport en Wagenpark. Samen met jou hebben we drie teamlead operations, waarbij jij je focust op de afdelingen recruitment (en nauwe samenwerking met huisvesting) en de andere twee teamleads operations focussen zich juist op de afdelingen planning en transport.

Wij communiceren voornamelijk in het Pools en Engels met onze kandidaten, en op kantoor communiceren we ook in het Nederlands. Voor deze functie heeft daarom een kandidaat de sterke voorkeur die al deze talen spreekt.

Verder kennen wij een transparante cultuur, gaan we graag goed en eerlijk met elkaar om en zijn we trots op wat we doen. Het resultaat (een tevreden klant en uitzendkracht) is voor ons van groot belang. In een nieuwe collega zien we ook graag dit professionele enthousiasme terug.

Wie zijn wij?
Uitzendbureau Solutions BV is sinds 2002 actief in het bemiddelen van kwalitatief personeel in diverse branches. Wij zeggen wat wij doen, en wij doen wat wij zeggen! Wij zorgen steeds weer voor gerichte oplossingen. Dagelijks zijn via ons uitzend- en detacheringsbureau een groot aantal flexwerkers aan de slag.

Ons hoofdkantoor bevindt zich in de Lier, wat jouw werkplek zal worden.

Wat we vragen
Wat we minimaal vragen, is:

- Enkele jaren ervaring met recruitment, het liefst ook met arbeidsmigranten
- Ervaring met leidinggeven aan recruiters
- HBO werk- en denkniveau
- Beheersing van de Nederlandse, Engelse en Poolse taal
- 40 uur per week beschikbaar

Wat we bieden
Voor deze uitdagende functie bieden wij een passend salaris en aanvullende goede voorwaarden. Verder bieden wij:

- Soort dienstverband: voltijds, vaste baan
- Salaris: €3.000,00 - €3.800,00 per maand obv fulltime inzetbaarheid
- Auto van de zaak
- 25 vakantiedagen
- 8% vakantiegeld
- Zicht op vast dienstverband
- Ruimte voor jouw initiatief

Aanvullende vergoedingen:
- Bonusregeling
- Overuren uitbetaald
- Vakantiegeld

Arbeidsvoorwaarden:
- Auto van de zaak
- Bedrijfsfeesten
- Kerstpakket
- Lunchkorting
- Pensioen

Flexibele taalvereiste:
Nederlands niet vereist

Werkschema:
Dagdienst ma-vr

Solliciteren
Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature of heb je nog vragen? Neem sowieso contact met ons op! Je kunt Astrid Flinterman benaderen op 06 – 8209 7311. Of solliciteer direct via de button.

Solliciteer direct