Esra Turan nieuwe Managing Director

Met trots kondigen we aan dat Esra Turan per 1 april is benoemd tot Managing Director van Uitzendbureau Solutions. In deze rol zal zij eindverantwoordelijk zijn voor onze groeiende vestiging in De Lier (Zuid Holland) en van de nieuwe vestiging in Heerhugowaard (Noord-Holland).

Esra is binnen Solutions geen onbekende. In haar vorige rol als Internal Controller heeft ze de branche, organisatie en collega’s goed leren kennen. Esra is afgelopen periode klaargestoomd voor haar nieuwe rol.

Esra: "Ik ben enorm dankbaar voor de kans om aan het roer te gaan staan bij Solutions. Ik heb de laatste jaren veel mogen leren over het prachtige uitzendvak en over onze organisatie. Het Solutions team heeft bewezen dat we het onmogelijke mogelijk kunnen maken en daar ben ik enorm trots op.”

Hans Pruis, CEO van Home of People, is meer dan overtuigd dat Esra haar rol met verve zal vervullen. “Esra heeft de juiste leiderschapsstijl en bezit de intelligentie en het doorzettingsvermogen om Solutions naar de volgende stap in haar ontwikkeling te brengen. Ik wens haar enorm veel succes en kijk uit naar onze verdere samenwerking.” Ook oprichter Sezer Duygulu is verheugd met deze ontwikkeling en wenst Esra veel succes in haar nieuwe rol. Belangrijk om te vermelden is dat klanten geen wijzigingen aan contactpersoon zullen ondervinden, alles blijft hetzelfde.

Esra kijkt ernaar uit om alle relaties te ontmoeten en een sterke samenwerking voort te zetten en waar gewenst verder uit te bouwen.