Interne vacatures

Hoofd Financiële Administratie - Scroll naar beneden voor meer vacatures!

Bij Solutions Cleaning zoeken wij versterking op de afdeling Financiële Administratie. Als je geen energie krijgt van het uitbrengen van (maandelijkse) cijfers, zucht bij het idee om de btw-aangifte te moeten doen en geen helikopterview hebt, lees dan niet verder!

Met jouw financiële achtergrond en ervaring ben jij een échte professional die zijn of haar zaakjes goed op orde heeft. Je hakt knopen door, bent doordacht in je beslissingen, nauwkeurig in je handelen, en je werkt volgens planning én afspraak, maar bovenal: je bent een persoon die staat voor ‘’teameffort’’.

Waar vul jij je werkweken mee?
Als Hoofd Financiële Administratie bewaak je het overzicht over de gehele financiële administratie. Je coördineert de crediteuren- en debiteurenadministratie; hierbij zit je behoorlijk strak in de wedstrijd. Je krijgt volle bak energie van het onderhouden en verbeteren van AO/IC; je zorgt ervoor dat de processen kloppen. Ook het voorbereiden van de maandcijfers, het analyseren van (financiële) rapportages en het initiëren van diverse overleggen behoren tot jouw takenpakket. Naast de financiële inhoudelijke taken, zie je het ook als uitdaging om je team te coachen. Je bent iemand die graag samen de schouders eronder zet, want er is altijd werk aan de winkel. Met jouw leidinggevende capaciteiten, financiële kennis en enthousiasme heb je het in je om collega’s naar een hoger niveau te tillen.

Welke (hand)bagage neem je mee?

- Je bent een ervaren finance (leidinggevende) professional met hbo werk- en denkniveau
- Je kunt in de zesde versnelling; kortom, je kan snel schakelen (boekhoudkundige processen doorgrond je op rap tempo) en gas geven (je zorgt ervoor dat er geen werk blijft liggen en houdt ondertussen alle ballen in de lucht)
- Je hebt van nature een gunfactor, collega’s willen graag voor én met je werken
- Je bent bij voorkeur woonachtig in Het Westland of net daarbuiten
- Enige ervaring met het softwarepakket Nocore is een pré

Verder mag je rekenen op:

- Een uitstekend salaris van 3500 – 4500 euro per maand op basis van 40 uur
- Een gloednieuwe iPhone en laptop met meerdere schermen
- Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen inbreng
- Niet onbelangrijk: na inspanning komt ontspanning! Er staan leuke uitjes op de planning.
- Een hele fijne werkplek in het mooie Westland

Over Solutions Cleaning
Solutions Group. Misschien ken je ons wel, heb je wel eens van ons gehoord of zie je onze auto’s wel eens voorbij rijden. In het West- of Oostland, maar ook zeker daarbuiten. Want we zijn niet alleen in het westen actief, ook Noord-Brabant valt binnen ons ‘straatje’. We zijn een uitzendorganisatie, gespecialiseerd in met name Food, Logistiek en Agrarisch, en van behoorlijke grootte: ca. 80 collega’s op de kantoren en gemiddeld dagelijks 2500 uitzendkrachten. Een steeds groter onderdeel van Solutions Group is Solutions Cleaning. Een mooie tak van sport, al zeggen we het zelf. De naam doet wellicht al vermoeden; we zijn een kei in ‘schoonmaak’, van bouw- en keetschoonmaak tot aan kantoorschoonmaak en glasbewassing; opdrachtgevers zijn bij ons aan het juiste adres.

Als we onszelf mogen beschrijven in vier woorden, dan zijn dat: ambitieus, modern, duurzaam en teamspirit. We werken hard, dat zeker. Als er gepiekt moet worden, dan zetten we met elkaar alle zeilen bij om het voor elkaar te krijgen. Maar we doen het samen, we hebben lol. Er is waardering, er is ruimte voor eigen ontwikkeling, er is vrijheid. En ook niet geheel onbelangrijk: we lunchen (bijna) iedere dag met elkaar op de zaak, dus laat die zelfgesmeerde bammetjes maar thuis.

Meer informatie en solliciteren
Enthousiast geworden van deze vacature? Neem contact op met: Mario Timmerman op 06 – 211 85 838.

Soort dienstverband: Voltijds, Deeltijds, Vaste baan
Parttime uren: 36 - 40 per week

Salaris: €3.500,00 - €4.500,00 per maand

Aanvullende vergoedingen:
- Vakantiegeld

Arbeidsvoorwaarden:
- Bedrijfsfeesten
- Kerstpakket
- Pensioen
- Reiskostenvergoeding
- Werkschema:

Dagdienst
ma-vr

Solliciteer direct

Senior Recruiter

Vind jij recruitment een vak en werk je graag samen in een team? Lees dan verder!

Functie omschrijving
Op onze hoofdvestiging in de Lier hebben wij altijd een groot aantal vacatures open staan, van wat meer makkelijke functies zoals productiemedewerker tot wat hogere functies zoals tafelleider. Vanuit deze recruitment afdeling wordt geworven voor al onze klanten. De andere afdelingen waar je mee samenwerkt zijn voornamelijk Huisvesting en Planning maar we hebben ook de afdelingen Planning en Wagenpark. Al deze afdelingen staan onder directe leiding van twee teamlead operations, jij bent de lead van de afdeling recruitment.

Het team bestaat samen met jou uit 4 recruiters, en 2 collega’s die ook op recruitment helpen. Wij communiceren voornamelijk in het Pools en Engels met onze kandidaten, en op kantoor communiceren we ook in het Nederlands. Voor deze functie heeft daarom de sterke voorkeur voor een kandidaat die al deze talen spreekt.

Verder kennen wij een transparante cultuur, gaan we graag goed en eerlijk met elkaar om en zijn we trots op wat we doen. Het resultaat (een tevreden klant en uitzendkracht) is voor ons van groot belang. In een nieuwe collega zien we ook graag dit professionele enthousiasme terug.

Wie zijn wij?
Uitzendbureau Solutions BV is sinds 2002 actief in het bemiddelen van kwalitatief personeel in diverse branches. Wij zeggen wat wij doen, en wij doen wat wij zeggen! Wij zorgen steeds weer voor gerichte oplossingen. Dagelijks zijn via ons uitzend- en detacheringsbureau een groot aantal flexwerkers aan de slag.

Ons hoofdkantoor bevindt zich in de Lier, wat jouw werkplek zal worden.

Wat we vragen
Wat we minimaal vragen, is:

- HBO werk- en denkniveau
- Beheersing van de Nederlandse, Engelse en Poolse taal
- 40 uur per week beschikbaar

Wat we bieden
Voor deze uitdagende functie bieden wij een passend salaris en aanvullende goede voorwaarden. Verder bieden wij:

- €2300 - €2700 per maand obv fulltime inzetbaarheid
- 25 vakantiedagen
- 8% vakantiegeld
- Zicht op vast dienstverband
- Ruimte voor jouw initiatief

Solliciteren
Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature of heb je nog vragen? Neem sowieso contact met ons op! Je kunt Astrid Flinterman benaderen op 06 – 8209 7311. Of solliciteer direct via de button.

Soort dienstverband: Voltijds, Vaste baan

Salaris: €2.300,00 - €2.700,00 per maand

Aanvullende vergoedingen:
Overuren uitbetaald
Vakantiegeld

Arbeidsvoorwaarden:
Bedrijfsfeesten
Kerstpakket
Lunchkorting
Pensioen
Reiskostenvergoeding
Werkschema:

Dagdienst
ma-vr

Solliciteer direct